Vellykket sprangstevne i helgen!


SE den flotte banen vi har!

God innsats både før- under og etter stevnet gjorde at ting gikk rimelig knirkefritt denne gangen også.
Banen var en fryd for øyet – flunka nye hindre (enkelte av dem ihvertfall!) og påfyll med ridebunn som var godt preparert og vannet.
Lørdagen var ikke værgudene helt på vår side, og det ble både vått og surt. Men heldigvis gikk det ikke ut over prestasjonene på banen, her var det mange gode runder fra ÅRK-ryttere, og det ble sløyfer både hist og her!


t.v: Enya og Desert Storm
t.h: Malin og Jackson

Søndagen var været på plass slik vi helst vil ha det. Det var en god del tilskuere og forbipasserende turgåere som stoppet opp for å følge med på spenningen. I kafeteriaen gikk varene unna som varmt hvetebrød(!) og på arenaen var det dyktige ekvipasjer som gjennomførte flotte runder!

Flere, flotte stevnebilder kan dere se på Facebook-siden til Åsane Rideklubb HER.

Åsane rideklubb har fått sponset flere av premiene i helgen, blant annet har vi fått premier fra Hööks Hestesport på Gullgruven, KIWI på Tertnes, Felleskjøpet på Breistein, Lerøen Datapartner, Lycke Rideutstyr og Aseco Gull Sølv Åsane Storsenter. Tusen takk! Vi har også vært så heldig at Toppe Gartneri har lånt oss blomster for å pynte banen – vi fikk de til og med levert!

«