Resultater og opplevelser under AEG 2016

DRESSUR:

Tone Blindheim og Comma – FERD Comeback-Cup

Ferd Comeback-Cup arrangeres for halvgamle damer over 40 år, og der man ikke kan ha startet dressurklasser over Lett B.
Først rir man kvalifiserings-stevne i lokalmiljø, og siden blir de 2 beste invitert til Oslo og AEG for finale. Fra Bergen reiste Astrid Waarseth fra Stend og meg.
Mitt første stevne i Lett C2 ble arrangert i Åsane i oktober, og det neste stevnet var på Moldegård i november.
Donna Karan og jeg vant begge klassene vi startet til 62,5% og 69%, og ble så invitert til AEG.
Mer stevnetrening med Donna Karan i november og desember underbygget den tanke jeg hadde fra før, og det var at min hest ikke kom til å takle det trykket som finnes i en stor hall med så mye lyd. Deltakerne har mulighet til å stille med egen eller lånt hest, og jeg måtte ut og finne en stand-in for Donna. Gode venner skal man ta vare på, og gleden var stor da jeg fikk mulighet til å låne Come Along hos Therese Bragstad, trener på Moldegård. Denne rakk jeg å ri 4 dager før avreise, og det var det ¦
Comma er en våken dame, men mer voksen og rutinert enn Donna. Imidlertid har hun ikke reist eller vært på stevne på 2 år, så dette kunne bli spennende ¦Første konkurransedag på AEG var søndag 21.februar, og finalen gikk tirsdag.

Lørdag kveld ble alle 15 deltagere (alder fra 41 til 62 år) mottatt av sponsor Kristin Andresen fra FERD og Ib Kirk, eier av Katrinelund hingstestasjon i Danmark. Vi hadde en hyggelig lørdagskveld med utdeling av flotte jakker og fikk bli litt kjente med hverandre.

Søndag skulle vi ri kvalifisering i Lett C2, og de 10 beste skulle ri finalen 2 dager senere i Lett B2. Jeg husker at jeg tenkte da jeg red inn på arenaen