Resultater helgen 24-26. april


Stevnehelg i Haugesund 24-26.april

Jill, Rita, Molly, Weltni og jeg (Emma) dro tidlig fredag morgen til Haugesund. Det ble arrangert L- og D-stevne i dressur hvor Rita dømte sammen med Ingrid Bie Helgesen.
På fredag red jeg LB:2 med begge hestene. Desverre ble både Molly og Weltni veldig spent inne i railen, noe som førte til mange og dyre feil. Lørdag gikk det bedre med Weltni, som vant LB med 67,6%. Samme dag red jeg Molly i LA. Jeg fikk en mye bedre følelse denne dagen, men desverre ble det en del store og kostbare feil også denne dagen. Likevel hadde jeg en bedre følelse da vi fikk vist mer. Jeg fikk mange gode tilbakemeldinger til tross for spent hest.
Søndag red jeg bare Molly i LA:4. En start som endte med feilridninger, spenthet og mye rot. Ikke den beste helgen resultatmessig, men veldig lærerik. Alt i alt veldig fornøyd med hestene!
Vi gleder oss til å fortsette å jobbe videre!

Innsendt og skrevet av Emma Mortensen


___________________________________________________________
Uttagning klubbmesterskap Gustur (Islandshest) 25-26.april

Inger-Helen Hagenes og hennes Prins frá Syðstu-Görðum fikk 5.7 sammelagt i V1 (firegang) og 5.3 sammenlagt i T1 (tølt) og vant da begge klassene som ungrytter. De var kun 0.16 i fra å kvalifisere seg til NM.

Innsendt av Inger-Helen Hagenes

«