Oppsummering av ÅRK sitt første sprangstevne på nytt anlegg!


tv: Annette Eide og My Nicole (ÅRK) og t.h: Adrienne Løseth på Graziana (ÅRK)

‹Helgen 25-26. april 2015, arrangerte Åsane Rideklubb sitt første sprangstevne på det nye anlegget. Selve konkurransen foregikk på utebanen, mens oppvarmingen ble holdt i ridehuset.

Stevnet krevde en god del forarbeid og planlegging, det var mye som skulle på plass for at vi skulle følge alle krav som stevnearrangør. Alt fra dommerbod (som vi ikke hadde), til premier, hindermateriell, kafeteria med kaker og mat, personell og mye, mye mer som måtte på plass og organiseres. Hindermateriell fikk vi låne av Alvøen, samt tidtakingsutstyr lånt av kretsen. Vi fikk også låne flotte blomster til dekor av banen, fra Åsane Hagesenter (Hageland). Dette setter vi stor pris på.
Takket være ildsjeler i klubben, har vi klart å dra det i havn på en god måte og klart å gjennomføre et vellykket sprangstevne, til tross for litt dårlig vær.

Vi får ta med oss alle erfaringene vi fikk etter dette stevnet, som bare er det første i en lang rekke av stevner som kommer framover. Det krever en innsats fra alle som kan bidra med noe. Og det kan de aller fleste av oss, i en eller annen grad! Alle disse erfaringene vil gjøre det enda enklere og få ting til å gli enda litt ˜smudere ™ neste gang! 🙂
Skryt fikk vi og. Vi fikk tilbakemeldinger om gode baner og baneforhold og fine premier. Premiene fikk vi sponset fra Hööks, Horze, Ridebutikken samt flere næringsdrivende. En god del av deltagerne som kom første dagen, dukket også opppå søndagen igjen. Så det skal vi absolutt ta med oss videre. I tillegg var den sportslige innsatsen til klubbens medlemmer som deltok i konkurransen upåklagelig.Det er ekstra gøy å se «våre egne» frese rundt på seiersrunden med sløyfer flagrende i vinden, og se sporty styremedlemmer ri tøffere enn den tøffeste ponnirytter. – det er skikkelig kult! 🙂

Fullstendig resultatliste finner dere