Om Åsane Rideklubb

‹Klubben har om lag 200 medlemmer, hvorav mange er aktive konkurranseryttere.
I februar 2015 flyttet vi inn i et splitter nytt bygg i Hjortlandsdalen. Klubben har jobbet hardt i rundt 10 år for å få realisert denne drømmen.
På det nye anlegget er det topp moderne fasiliteter, med boksplass til 40 hester (hvorav 6 er for større hester på over 172 i mkh.). Innendørs ridehus med walber-bunn på 23x64m, med direkte tilknytning til stallen. Tre vaskespilt, vaskerom, garderober, heis, kafeteria, og kontor/sekreteriat. I tillegg til innendørs ridebane, har vi en stor utebane på hele 32x76m (også med walber-bunn), og en nylig oppgradert rubbhall på 20×55. Denne blir hovedsaklig brukt til rideskolen.

«Gamlestallen» med ca. 21 boksplasser, benyttes til å huse rideskolehestene og ponniene, men også noen privathester står oppstallet her. Dette bygget ligger like bortenfor det nye anlegget, langs veien.

Vi her en tursti langs veien som går innover Hjortlandsdalen, hvor det er tillatt å ri. Dette forutsetter at rytterne er flinke å fjerne møkk etter hestene.

Klubben har oppstallører som er aktive innen flere ulike grener, hvorav: sprang og dressur utgjør flesteparten.
Vi ønsker å være en klubb med mangfold, hvor vi har hestene i fokus. Vi jobber for å ivareta et godt miljø og samarbeid, på tvers av ulike grener, alder og nivåer.

«