Nok et vellykket stevne på Åsane Rideklubb!


Tilskurere til hest og til fots!

HJELP TIL UNDER STEVNENE!
Som alltid, er det travelt før og under stevnene vi arrangerer. Det er fryktelig mye som skal ordnes og arrangeres, og igjen må klubben få presisere hvor viktig det er at ALLE oppstallører og medlemmer av klubben er med og bidrar. Det blir så feil at de samme må trekke det tyngste lasset hver gang, ingen er tjent med at disse blir utslitt og ikke orker neste gang eller i det hele tatt senere.
Så husk – det er alltid noe for alle å bidra med. Mye er enkle oppgaver som å være banemannskap og plukke opp bommene som detter ned under konkurransen, fjerne møkk, åpne porter eller stå i kaféen. Dette er ting de aller fleste kan klare. I dommerboden er det også mye å lære om du ikke kan det fra før – de som har gjort dette før er flinke å vise og forklare!
Og har du ikke tid/ er ikke hjemme under stevnet? Ja, da er du heldig, for det er mye som kan gjøres i forkant også! Som for eksempel å bake kaker, delegere arbeidsoppgaver, rydde og klargjøre. Kanskje kunne bommene trengt et strøk maling?

Fredags kveld måtte vi hive oss rundt litt og fikse på utebanen. Noe underlag måtte flyttes fra andre kanter av banen og fylles på der underlaget var blitt litt tynt. Heldigvis tok en del utfordringen og møtte opp for å hjelpe til. Vi var knapt nok ferdige, da banebyggeren kom, og med så mange hjelpere som møtte opp, var banen bygd på 1-2-3. SLIK skal det gjøres hver gang!

SELVE STEVNET
Denne gangen var vi heldigere med været enn sist gang. Vi hadde herlige gløtt av sol og opphold det aller meste av tiden. Vi fikk satt opp skilt ytterst i dalen og rundt stevneplassen, om åpen café. Det var ganske mange innom og så på og tok seg en matbit i caféen, og vi fikk gode tilbakemeldinger på variert og velsmakende mat!

Vi hadde rekordmange påmeldte, med godt over 20 påmeldte i flere av klassene! Dette lover veldig bra for framtidige stevner, så vi håper denne trenden fortsetter!

På konkurransebanen manglet det ikke på innsatsen blant ÅRK-rytterne. Mange fikk plasseringer, og i én av klassene var alle 3 premierte fra Åsane Rideklubb! Snakk om storeslem!

TAKK TIL ALLE SPONSORER!

En spesiell takk til alle som har bidratt i form av sponsing til dette stevnet:

– Høøks Åsane
– Felleskjøpet
– Lycke Rideutstyr som hadde stand med gode tilbud
– Tertnes Regnskap
– Åsane Trelast
– Åsane Hagesenter hvor vi har fått låne blomster og planter til stevnet

Fullstendig resultatoversikt finner dere