Lars Rasmussen ny gjestetrener i Åsane Rideklubb!
Foto: Christine Fagerbakke/ hest.no

Lars Rasmussen ny gjestetrener i Åsane Rideklubb!

Lars Rasmussen kommer til Åsane Rideklubb 12. – 13. januar 2019!
Dette er et unikt tilbud for både dressur og sprangryttere! 

Lars Rasmussen er utdannet berider i Danmark. Han ble uteksaminert i 1975 som beste elev i både dressur og sprang. I 1974 tok han individuell bronse og sølv for lag i EM i dressur for unge ryttere, og i 1976 startet han en internasjonal karrière som sprangrytter. Han flyttet til Norge i 1983, først til Stavanger, deretter til Drammen. I denne perioden tok klubben hjem fire nasjonale mesterskap, et sølv og en bronse. Dessuten ble det individuelle medaljer, både nasjonalt, i Skandinavisk mesterskap og i EM. I samme periode var han landslagstrener for junior og unge ryttere, medlem av Norges Rytterforbunds sprangutvalg og medlem av forbundets utdanningskomité.
Fra 1992 til 2005 var Lars ansatt ved NTG til å trene de beste juniorrytterne i Norge. Fra 2005 har Lars Rasmussen jobbet frilans som trener og berider. Han jobber med elever på alle nivåer opp til Grand Prix, i både sprang og dressur.
Lars Rasmussen er en etterspurt kurs- og foredragsholder landet rundt.
Kilde: www.rytter.no

Priser: 

600kr pr time med sprang – (begge dager anbefales sterkt)
700kr dressur 40 minutter.

Denne første treningshelgen er dessverre allerede fullbooket, grunnet svært kort frist. Men Lars vil komme igjen til Åsane Rideklubb ved flere anledninger. Følg med, så kan du også melde deg på en inspirerende og motiverende trening for Lars!