Forberedelser til stevnet i helgen


Det er kjekt å bygge bane, spesielt når man er mange om jobben. Kjappere går det også!

ALLE HESTEHENGERE må flyttes fra stallområdet innen fredag kveld. Både oppe, på begge sider, og nede på kortsiden av utebanen.
Vi får lov å plassere disse oppe på nabogården, hos Merethe, nede på grusplassen hennes.
HUSK å hente hengeren din igjen så snart stevnet er over, alle må være fjernet igjen innen søndag kveld.
Hvis du ikke er hjemme, eller av en eller annen grunn ikke kan flytte hengeren din selv, så må du sørge for at noen andre kan ta det for deg. Vi trenger plassen til de tilreisende som kommer til stevnet med hengerne sine.

PRIVATE BILER skal parkeres utenfor selve stallområdet under stevnet. Vi kan parkere bilene på skrå, på grusområdet mellom nye- og gamlestallen, samt på parkeringsområdet til gamlestallen. Biler som står i veien, eller opptar plasser som skal brukes til gjester og tilreisende, vil bli bedt om å bli fjernet.

BANEBYGGING – skjer fredag kveld kl. 18:30. Da må ALLE stille – og vi forventer at alle ÅRK ryttere som skal starte, er med og hjelper til. Det samme gjelder søndag ettermiddag når stevnet er over. Det går mye kjappere når vi er mange. Gøy er det også!

Ellers er det viktig at vi holder generell orden i stallen. La de tilreisende få se stallen og anlegget vårt fra sin beste side!

Vel møtt, og ikke minst: kos dere på stevnet vårt i helgen!

«