Eveline W. Carlsen 

Jeg er utdannet trener 2 i dressur, og har undervist fast i 6 år og har erfaring med både barn, ungdom og voksne elever. Selv har jeg startet opp til Prix St. Georg i dressur og rir alle øvelser til Grand Prix på trening. 
Da jeg gikk på folkehøyskole startet jeg 90 cm sprang, 70 cm feltritt og lett presisjon, dressur og maraton kjøring, men dette er ikke registrert i rytterforbundet. 
Jeg har jobbet som rytter hos Stall Gøtesen i tilsammen et og et halvt år, hvilket har gitt meg mye ride-og stevneerfaring også med unghest. 
Jeg har egen hest, er aktiv i sporten og er opptatt av å få undervisning selv, slik at jeg stadig utvikler meg som både rytter og trener. 
Jeg er også steward fordi jeg engasjerer meg for sporten og er opptatt hestenes velferd. 
Som trener er det viktig for meg at hest og rytter skal være avspent og ha arbeidslyst. På denne måten opparbeides tillitt og positivitet, noe som igjen fører til utvikling og gode prestasjoner. Det er selvsagt viktig at hesten jobber korrekt slik at man unngår skader og negativitet hos hesten. 
I mitt arbeid som trener benytter jeg meg av utdannelsesskalaen i dressur, men fundamentet for all god ridning er at både hest og rytter føler seg trygg og sikker i det arbeidet de gjør. Jeg er engasjert, motivert og er flink til å følge opp mine elever både når det gjelder trening og stevner. For meg er det viktig at elevene også er engasjert, motivert og oppriktig interessert i hesten og dens velferd.