Caroline gikk av med seieren på Sørlandsmot


t.v: Caroline og Skarphedin (fra et annet stevne)
t.h: Sørlandsmot 2016


Sørlandsmot er en islandsk konkurranseform, der hensikten er å ta hesten ut så mye som mulig i tempo, for virkelig å vise kraften i de små hestene.
Caroline og Skarphedin gikk rett og slett av med seieren og ble kombinasjonsvinner i Sørlandsmot 2016! Gratulerer så mye!

Caroline har to islandshester: Von som står oppstallet hos oss, den andre: Skarphedin har hun på en mindre stall litt lengre opp i dalen.
Denne gangen var det Skarp hun red på stevne. Såpass mye kraft og tempo krever at hest og rytter har 100% tillit til hverandre, og Caroline har ikke eid Von så lenge at de er kommet helt dit ennå. Hun trenger ennå en del mer trening og erfaring.

Av og til på kveldstid, kan man høre dundrende høver inne i ridehuset. Det kan høres ut som en løpsk hest, men mest sannsynlig er det bare Caroline som trener nedover langsidene!
Hun forsøker så godt det lar seg gjøre å trene hurtig på tidspunkt som ikke er til bry for andre. Samtidig er det viktig at også hun, som de som trener sprang og dressur, får trent nok til konkurransene hun skal ri.
Det er utrolig facinerende og stilig å se en så annerledes rideform, så ta gjerne en titt når hun trener!

t.v: Bilde fra i vinter: Von og Caroline på utebanen
t.h: Islandshester er hårfagre vesner!


«