Åsane Rideklubb i media


Hestesport skriver om ÅRKs første dressurstevne på nytt anlegg:

Finale vintercup dressur på Moldegaard:
5 ekvipasjer representerte ÅRK under finalen i vintercupen i dressur som ble avholdt på Moldegaard 14-15. mars: Malin Sandvik på Action Jacson, Emma Mortensen på Odd Molly, Helen Aase Rokkan på High Star, Martin Haukås Ulsmåg på Arktis Hedegaard og Madeleine Gjesdal på Costa.
Malin fikk 2 førsteplasser og vant med dette dressurcupen sammenlagt i LC. Martin nådde nesten helt til topps og endte på 2. plass i LB lørdag. Helen og High Star red inn til en flott 4. plass i LA lørdag.
Gratulerer til alle de flinke ÅRK-ekvipasjene!
Norgesserien Bergen Rideklubb:
20-22. mars var det duket for 1. avd av Norgesserien i sprang på Bergen Rideklubb. Fra ÅRK stilte 5 ekvipasjer til start denne helgen: Benedicte Helland på Quick Ben Z, Karianne Hansen på Henris, Lise Gaupholm på Moon Light, Adrienne Løseth på Graziana og Malin Sandvik på Action Jacson.
Denne helgen var det Lise og Moon Light som sikret premiene til ÅRK med en flott 2. pl LB og 1. pl LA fredag! Gratulerer!!
ÅRK stilte også med lag i 2. divisjon (1,05m) i Norgesserien. Laget stilte noe svakere da det dessverre bare var 3 ekvipasjer til start i stede for 4. De tre ekvipasjene gjorde en god innsats!

Kjempegod innsats av alle flinke ryttere i klubben, og alle som bidrar til at vi kan avholde vellykkede stevner på det flotte senteret vårt!

«