Åsane Rideklubb er kåret til ÅRETS RIDEKLUBB 2016

Kriteriene for å vinne tittelen er at det skal være en rideklubb som har gjort mye for å øke oppmerksomheten rundt ryttersporten på en positiv måte, enten lokalt og/eller nasjonalt. Klubben skal også ha vist ekstraordinær innsats i sitt arbeid med RASK-verdiene satt av NRYF. Vekst i medlemstall i 2015 var også et krav for å kunne oppnå denne tittelen.

Noe av bakgrunnen for nominasjonen er saken Hestesport skrev om oss etter vi vant 10.000,- i konkurransen «Klubben i Mitt Hjerte» tidligere. Se hele saken her: http://www.hestesport.no/web.aspx?page=105234&amp

Les mer HER om årets AEG Awards og kåringene som ble gjort.

Vi har også hatt opptil flere, dyktige ekvipasjer fra stallen vår som har ridd under AEG og gjort en strålende innsats!
Nyhetssak om dette kommer også ut om litt.

Styret v/ styreleder Michelle Williams er som resten av klubbens medlemmer, stolt og lykkelig over både nominasjon og tildeling av prisen. «Dette viser at alt det harde arbeidet vi har hatt og fremdeles har, har vært synlig for rytter-Norge. Prisen gir en bekreftelse på at alt arbeidet som er nedlagt har vært i riktig retning og prisen er helt klart motivasjon for det som kommer. Vi har gjort masse og dette viser at vi er på rett vei, men det er llikevel bare begynnelsen. Vi må bygge klubben videre, stå på og spille på lag for å fortsette denne positive utviklingen!»

«