ÅRK ønsker Frida og Spider lykke til i NM!

‹Hentet fra Facebooksiden til NM Dressur 2015

RYTTERPROFIL:

Frida Finne og Spider Mann – Young Rider – Åsane Rideklubb

Spider Mann er en litt mindre hest, men en hest som virkelig vokser og spreller med beina når han er på jobb! Han er verdens tryggeste og godeste hest som virkelig gjør alt han kan for å gjøre rytteren tilfredsstilt. Han er en usikker herremann, men så lenge noen viser vei er han med på alt! Han har lært meg veldig mye av min ridning og fått meg opp og fra til nivaer jeg alltid har drømt om! Og lengre vil han gå, for han har en så god energi, motor, og er rett og slett en GUMMIBALL når han jobber!

Hva er dine mål for deg og hesten under NM?

Mine mål for NM i år er å komme meg til A-finale i år også, og overraske der med nye høyder. Medalje eller å ligge oppe i toppen er absolutt mine forvendtinger i år.

Hvordan har du forberedt deg og hesten frem mot NM?
Hvert år har jeg reist til Danmark og forberedt meg. Men i år måtte jeg bli hjemme pga eksamen m.m. Men det har funket veldig fint for min del. Vi har trent mye program for daglig trener og dommer Rita Pedersen, og fått mange flotte tips og tilbakemeldinger. Så vi føler oss veldig godt fulgt opp og fått god veiledning av daglig trener Marit Lund, dommer Rita Pedersen, min kjære mor, Coach og flere i mitt fantastiske støtte apperat

Hva er ekvipasjens beste resultater sammen?
6 plass NM 2014 avd. 2
7 plass i A-Finale 2013 Junior

Hva er det morsomste med å være på stevner?

Alle forbredelser, sammenkomst med støtteapperat, og forventninger/mål som blir forhåpentligvis nådd!

Hvem består ditt støtteapparat av?

Min kjæreste Mor, resten av familien, Lærke Sund, trenings coach og ikke minst min beste og mest fantastiske trener Marit Lund, som har fulgt meg hele denne spennende veien!

Hvor lang er reiseveien deres til Tanum?

Bergen By. Vi bor jo på ‘feil’ side av fjellet og har en god 8 timers tur. Heldigvis er Spider verdens snilleste på transport.

Hva er de 3 viktigste tingene du MÅ ha med deg på stevne?
Elg-maskoten min
Urtesprayen min
og verdens beste team rundt meg.

Hvem er ditt forbilde?
Det er så mange forbilder her i verden for meg, har veldig mange. jeg plukker ut forskjellige viktige ting fra veldig mange og lagrer de sammen på en plass! men de som ligger på topp er Charlotte Dujadin, Rudolph Zeilinger, Carl Hester og ikke minst min trener Marit Lund !

Hvorfor elsker du dressur?
For dressur er bare meg! Dressur er veldig mye av livet mitt, og en stor viktig del! Det å kontrollere ett dyr på 500kg og få det til å gjøre alle disse øvelser er faktisk en FANTASTISK følelse. Er kanskje det beste på denne jord for meg !

HEIA FRIDA OG SPIDER!!
«